Si la caldera de la teva comunitat de veïns utilitza encara combustibles cars i contaminants o tens una caldera antiga que requereix constantment reparacions, no dubtis a sol·licitar el nostre servei integral Gasconfort.

Gas Natural Fenosa t'ofereix la solució Gasconfort, el millor servei per transformar a gas natural la teva caldera centralitzada o renovar-la per una altra d'alta eficiència. Gaudeix de tots els avantatges del gas natural i aconsegueix fins a un 45%1 d'estalvi per sempre.

 

Un servei integral que permetrà a la teva comunitat:

Renovar la sala de calderes i despreocupar-se'n de la gestió.

Obtenir la màxima eficiència gràcies a un complet pla de manteniment2.

Disposar d'un servei d'assistència 24 hores, 365 dies a l'any i telegestió perquè la seva instal·lació estigui sempre controlada.

Sense inversió inicial3, obtenint estalvis energètics i econòmics des del primer dia.

 

A més, si encara no en disposes, pots afegir el servei de repartiment de costos (obligatori abans de l'1 de gener de 2017) que permet que cada veí pagui per l'energia que realment consumeix l'habitatge, i no pel seu coeficient de participació.

Això suposa un repartiment equitatiu del cost energètic i contribueix a l'estalvi i l'eficiència energètica de l'edifici. La teva comunitat només s'ha de preocupar de gaudir de la calefacció i l'aigua calenta.

 

Beneficis


Un servei integral que permetrà a la teva comunitat gaudir de múltiples beneficis:

Gas Natural Fenosa com a únic interlocutor per a la instal·lació, el manteniment i el consum.

Elevada eficiència de les instal·lacions. Les avaries4 i el rendiment van a càrrec de Gas Natural Fenosa.

Sense inversions inicials5.

Augment del nivell de confort a tots els habitatges

Sempre a la teva disposició amb el servei d'assistència 24 hores i 365 dies a l'any.

Mediambientals. Les emissions de CO2 del gas natural són un 25% menors que les del gasoil i un 40% menors que les del carbó.


Reduir la factura energètica:

Minimitzant la quantitat de combustible utilitzat per cobrir les necessitats de calefacció i aigua calenta.

 

I pagar còmodament:

Amb el nostre Pla de pagaments fixos podràs pagar el mateix import cada mes i regularitzar al final de l'any.

 

Per més informació pots trucar al 900 40 20 20.

   Escriu-nos   

 


(1) Percentatge d'estalvi calculat partint de la millora del rendiment de la renovació de la caldera i l'estalvi en el preu del combustible gràcies al canvi de gasoil per gas natural. El percentatge d'estalvi final dependrà de la situació actual de la instal·lació del client. (2) No es farà manteniment correctiu d'alguns equips del client que no hagin estat instal·lats per Gas Natural Fenosa. El client haurà de reparar les avaries degudes a aquests equips o instal·lacions. (3) Sense inversió inicial per al client, els costos de la instal·lació s'amortitzen en la quota fixa anual.(4) No es farà manteniment correctiu d'alguns equips del client que no hagin estat instal·lats per Gas Natural Fenosa. El client haurà de reparar les avaries degudes a aquests equips o instal·lacions. (5) Sense inversió inicial per al client, els costos de la instal·lació s'amortitzen en la quota fixa anual. Arxius relacionats:

Descarrega't tota la informació (PDF 375 Kb)


Coneix més detalls de Gasconfort visualitzant el següent vídeo: