Aquesta eina gratuïta de l’Àrea clients de Gas Natural Fenosa va adreçada a empreses que presten serveis de gestió energètica i a gestories d’empreses, que també s’encarreguen de tramitar els contractes dels subministraments energètics dels seus clients.

Aprofita de franc tots els avantatges de l'aplicació per a gestories:

 Assignació dels teus clients al teu perfil. Associa els teus clients al teu perfil com a gestor o gestoria i vincula els seus contractes energètics per poder consultar-los.

 Gestió dels contractes energètics dels teus clients. Consulta qualsevol dada dels contractes dels clients que gestiones de la manera més fàcil.

✔ Gestió de factures i pagaments dels teus clients: Fes gestions, duplicats de factura, llistes d’historials, activa el servei de factura online, exporta les dades a diversos formats i imprimeix-les. Aquesta informació i gestions són accessibles de manera immediata i centralitzada des del teu compte.


Com utilitzar l’aplicació?

En primer lloc t’hi has de registrar i, una vegada donat d’alta, podràs accedir per assignar els teus clients al teu perfil de gestor i administrar els seus contractes d’energia.

Trobaràs tota la informació sobre l’aplicació per a gestories, així com un vídeo explicatiu, aquí

   

Arxius relacionats:

Guia ràpida d’usuari
Formulari d’assignació de clients