Canviar de comercialitzadora és molt senzill, una vegada hagis firmat un contracte amb Gas Natural Fenosa, ens encarreguem de fer tots els tràmits necessaris per fer efectiu el canvi de companyia. Aquests són els passos i terminis* per al canvi de companyia d'energia.
 

Dia 1. Firma i acceptació del contracte amb Gas Natural Fenosa

Una vegada has firmat el contracte, s'inicia el procés de canvi de companyia.
 

Abans de 30 dies. Ja ets client de Gas Natural Fenosa

En el termini màxim d'un mes (1), rebràs una carta de benvinguda a la teva nova companyia.
 

Factura de liquidació de la teva anterior companyia

Una vegada ja ets client de Gas Natural Fenosa, rebràs la factura de liquidació de l'anterior companyia. L'última lectura utilitzada per a la facturació de liquidació de l'anterior comercialitzadora "sempre" serà la de partida de la primera factura de Gas Natural Fenosa.
 

Primera factura de Gas Natural Fenosa

Abans de 30 dies (en cas de facturacions mensuals), o bé, abans de 60 dies, en les facturacions bimestrals, rebràs la primera factura (2) de Gas Natural Fenosa.

 

  Et truquem?  


 


Condicions de l'oferta
(*) Terminis mitjans estimats. | (1) A partir d'aquell moment rebràs la factura de liquidació de l'anterior companyia i la primera factura de la companyia actual, Gas Natural Fenosa. L'última lectura utilitzada per a la facturació de liquidació de la teva anterior comercialitzadora "sempre" serà la de partida per a la primera factura de Gas Natural Fenosa. | (2) Per als subministraments elèctrics amb cicle de lectura i facturació bimestral, la data de canvi serà en els 15 dies següents a la sol·licitud d'accés a la distribuïdora o quan correspongui segons el cicle de lectura. Per als subministraments amb cicle de lectura i facturació mensual, serà segons el cicle de lectura. Per a tarifes de gas 3.1, 3.2 i 3.3 la data de canvi coincidirà amb el dia 1, 11 o 21 de cada mes, i el distribuïdor haurà de seleccionar la data de canvi més pròxima a la de validació. La data de canvi per a tarifes 3.4 coincidirà amb el cicle de lectura que tingui el client.Arxius relacionats:

Condicions generals del contracte d'energies i serveis (PDF 58 Kb)