Guies i manuals d'eficiència energètica

Les claus de l'eficiència.

Manual d'eficiència energètica per a pimes

L’eficiència energètica a l'empresa és avui un element imprescindible per millorar la competitivitat en el nostre teixit industrial. El Manual d'eficiència energètica per a pimes analitza en profunditat catorze sectors i mostra les millores tecnològiques, productives i de gestió que requereix cadascun.

Manual d'eficiència energètica per a pimes

 

Manual d'eficiència energètica

A Gas Natural Fenosa tenim el compromís de construir una nova cultura de l'ús de l'energia. El Manual d'eficiència energètica permet conèixer no només la situació energètica actual, sinó les mesures d'eficiència energètica i d'energies renovables necessàries per començar a construir aquesta nova manera d'entendre l'ús de l'energia.

Manual d'eficiència energètica

 

Jornades tècniques

Amb les jornades tècniques relacionades amb la innovació i el desenvolupament de solucions energètiques aprendràs a millorar la competitivitat del teu negoci racionalitzant el consum d'energia.

Jornades tècniques

Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat a la web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies