Per als ajuntaments o empreses de serveis públics que vulguin reduir la contaminació i els costos de transport, Gas Natural Fenosa ofereix un servei integral i personalitzat per accedir a l'ús del gas natural com a combustible.

Així podràs disminuir el cost del combustible fins al 50% respecte als tradicionals, a més de reduir de manera eficaç les emissions contaminants de la teva flota.
 

T'oferim:

Bons i descomptes

Gas Natural Fenosa t'ofereix interessants ofertes si decideixes adquirir o transformar un vehicle a gas. 

Escriu-nos

Targeta de client

Amb la targeta client et podràs proveir a les estacions de Gas Natural Fenosa a preus competitius i aprofitar tots els bons i descomptes. La targeta no té costos de manteniment.
 

Construcció d'estacions

Gas Natural Fenosa s'ocupa del disseny, l'execució i l'operació d'una estació de gas natural, perquè la teva flota es pugui proveir de manera ràpida. No hauràs de fer cap inversió per a la construcció de la instal·lació perquè Gas Natural Fenosa s'encarregarà de tot.

Gas Natural Fenosa és l'única empresa a Espanya que acredita una experiència de més de vint anys oferint solucions de mobilitat sostenible amb el menor impacte ambiental.

Ja són clients nostres els ajuntaments de MadridBarcelonaValènciaMúrcia i Guadalajara amb més de 1.500 autobusos de gas natural, a més de grans empreses concessionàries de serveis públics com Urbaser.

 

Per a més informació truca'ns al 900 40 20 20

 


Arxius relacionats:

Casos d'èxit - centre d'Operacions de l'EMT de Madrid (PDF 289 Kb)

Casos d'èxit - SEAT León ST 1.4 TGI (100 CV): viatge Barcelona a Madrid per 20 € (PDF 271 Kb)

Catàleg de vehicles de gas natural


Enllaços relacionats:

Localitzador estacions de càrregaSolucions de mobilitat: