Les empreses amb un cost creixent en combustible, així com amb polítiques de responsabilitat social corporativa orientades a reduir l'impacte del transport sobre el medi ambient, poden confiar avui en les solucions de mobilitat de Gas Natural Fenosa.

T'oferim un servei integral i personalitzat perquè accedeixis a l'ús del gas natural com a combustible, estalviant fins al 50% en la factura respecte als combustibles tradicionals i reduint les emissions a l'atmosfera.

 

T'oferim:

Descomptes i bons

Gas Natural Fenosa t'ofereix interessants ofertes si decideixes adquirir o transformar un vehicle a gas. 

Escriu-nos

Targeta client

Amb la targeta client de Gas Natural Fenosa podràs repostar gasolina a les nostres estacions a preus competitius i beneficiar-te d'avantatjoses polítiques de descompte. La nostra targeta no té cost de manteniment. A més, no hi ha obligació d'un consum mínim i no és necessari un aval per utilitzar-la.

Importants empreses de transport ja tenen camions de gas natural que li han permès incrementar la competitivitat i reduir fins a un 80% les emissions a l'atmosfera.
 

Construcció d'estacions de servei

En el cas de flotes amb consum intensiu, pots tenir a la teva disposició una estació de recàrrega. Gas Natural Fenosa s'encarrega del disseny, la construcció i l'operació de les estacions sense que hagis de fer cap inversió. 

Escriu-nos

Transformació de vehicles

Els camions de gasoil es poden transformar per al seu ús amb gas natural als tallers especialitzats. Consisteix en la instal·lació d'un equip de transformació que proporciona els elements necessaris perquè el vehicle funcioni amb barreges de gas natural i gasoil, amb l'avantatge de poder continuar mantenint el funcionament exclusivament amb gasoil. 

Escriu-nos

Per a més informació, truca'ns al 900 40 20 20.

 


Enllços relacionats:

Localitzador d'estaciones de càrrega


Arxius relacionats:

Catàleg de vehicles de gas naturalSolucions de mobilitat: