El gas natural és un combustible més econòmic i ecològic que els tradicionals. T'oferim un servei integral i personalitzat perquè accedeixis a l'ús del gas natural com a combustible, estalviïs a la teva factura respecte als combustibles tradicionals i redueixis les emissions, ja que el gas natural és el combustible idoni per a zones ECA, SECA i NECA.

Existeixen motors de gas natural (com els de ROLLS-ROYCE) i els dual fuel, en què el motor utilitza una mescla de dièsel i gas natural (com els de WÄRTSILÄ). A més de la possibilitat de retrofit (transformació de motors) a dual fuel.
 

Transformació de vehicles

Els motors es transformen a tallers especialitzats. La intervenció consisteix a instal·lar un joc de transformació que proporciona els elements necessaris perquè el vehicle funcioni amb gas natural com a carburant, amb l'avantatge que continua mantenint el funcionament mitjançant dièsel, ja que combina ambdós combustibles a la mescla de combustió.

 

Descomptes i bons

Si decideixes adquirir o transformar una embarcació de gas, podràs beneficiar-te d'ofertes. 

Escriu-nos


Modes de càrrega per a embarcacions
  • Des de vaixell (Ship to Ship – STS).
  • Des de camió cisterna (Tank Truck to Ship – TTS).
  • Des d'estació (Terminal-to-Ship via Pipeline – TPS).
  • Contenidors portàtils (IMO Tank).
 

Construcció d'estacions de servei

Pots tenir a la teva disposició una estació de recàrrega. Gas Natural Fenosa s'encarrega del disseny, la construcció i l'operació de les estacions sense que hagis de fer cap inversió. Contacta amb nosaltres per a més informació.

 

Per a més informació truca'ns al 900 40 20 20

 


Arxius relacionats:

Catàleg de vehicles de gas natural


Enllaços relacionats:

Localitzador de estacions de càrregaSolucions de mobilitat: