Amb la Solució Opció GNL (Gas Natural Liquat), la teva empresa podrà cobrir, alhora, totes les necessitats energètiques (calefacció, aigua calenta sanitària, calor per a processos industrials o usos directes en cuines, forns...) utilitzant gas natural, encara que es trobi lluny de la xarxa canalitzada.

Gas Natural Fenosa t'ofereix el subministrament d'energia en contractes a llarg termini amb la seguretat d'un aprovisionament continu, fent-se càrrec de la logística d'aprovisionament del combustible, així com de la infraestructura de l'emmagatzemament.

 

Què és GNL?

El GNL és gas natural que ha estat processat per tal de ser transportat de forma líquida i s’ha convertint en la millor alternativa per a empreses allunyades de la xarxa de distribució.

Es transporta en camions cisterna en unes condicions de pressió i temperatura (sobre els -160 ºC) que fan que el gas estigui en estat líquid (ocupant menys espai, fet que permet transportar-ne més quantitat).

La telegestió online de Gas Natural Fenosa supervisa tot el procés, i assegura el correcte funcionament del servei, permetent reaccionar davant de qualsevol imprevist.

Un cop la cisterna arriba a les instal·lacions del client, s’injecta al dipòsit en el mateix estat líquid; i per al seu ús final passa pels regasificadors en els que el gas liquat guanya temperatura i pressió i es torna a transformar en gas.

Tot seguit entra a l’estació reguladora on assoleix la pressió de subministrament adequada i arriba al client, a través de la línia receptora, a punt per al seu consum en les mateixes condicions que el gas canalitzat.

El client podrà gaudir d’un combustible amb un alt poder calorífic i net, que no produeix residus ni emissions tan contaminants com el gasoil o altres gasos amb més carbonis.

La contraprestació econòmica es basa en un terme fix (disponibilitat del servei) i un terme variable (energia consumida).

 

Beneficis de GNL 

Més eficiència de la instal·lació. Utilitzant gas natural necessitaràs menys combustible per produir la mateixa energia.

Estalvi econòmic. El cost per kWh és substancialment menor que el del gasoil i el propà.

Subministrament independent. Permet disposar de gas natural, allà on no hi ha xarxa de distribució.

Baix impacte ambiental i seguretat. El GNL és una energia neta i segura.

Únic interlocutor per a la instal·lació, el manteniment i el subministrament.

Sense inversions inicials. Els costos de la instal·lació s'amortitzen en la quota mensual.

Garantia de la instal·lació realitzada durant el període de contracte.

Servei d'assistència 24 hores al dia i 365 dies a l'any.

Telegestió i control informàtic central. La teva instal·lació estarà sempre controlada amb la màxima eficiència des de les nostres oficines.

 

 

Per a més informació, pots trucar al 900 40 20 20.

Per a consultes o contractacions:

Escriu-nos

 
« ​Tornar a Catàleg de solucions
 


Arxius relacionats:

Descarrega tota la informació


Enllaços relacionats:

Eficiencia energètica per empresesConeix més detalls de Opció GNL visualitzant el següent vídeo: