Climaconfort

Sent l'equilibri entre confort i economia, estalviant energia i diners en la teva climatitzacióSent l'equilibri entre confort
i economia
, estalviant energia
i diners en la teva climatització
.


 

Gas Natural Fenosa et renova els equips de climatització, seleccionant el sistema que millor s'adapta a les teves necessitats (bomba de calor, refrigeradora, etc.) i et permet climatitzar les instal·lacions tot l'any i estalviar fins al 45% en la climatització respecte a altres sistemes energètics.

A través del pagament d'una variable mensual i una quota fixa, calculades en funció del consum i mida de la teva instal·lació, Gas Natural Fenosa t'ofereix un complet servei que cobrirà les teves necessitats de calefacció, refrigeració i aigua calenta (ACS), perquè estalviïs des del primer dia.

 

Avantatges de la climatització elèctrica

La tecnologia utilitzada assoleix coeficients de rendiment fins al 400% i, a més, s'adapta a la prohibició de recàrrega del refrigerant R22. 

Beneficis de Climaconfort

Estalviar energia i diners des del primer dia.

Màxim confort amb la màxima eficiència energètica.

Sense inversió inicial.

Flexibilitat de finançament.

Compliment de la normativa d’eliminació d’equips amb refrigeració R22 prohibits per al 2015 (Reglament Europeu 1005/2009)

Manteniment de les instal·lacions.

Atenció personalitzada.

Servei d'assistència 24 hores al dia, 365 dies a l'any.

Disminueix l'impacte mediambiental.

Només pagaràs per l'energia que realment utilitzes i no pel consum elèctric. Gas Natural Fenosa es responsabilitza del rendiment de les instal·lacions.

Després de la fi del contracte, la instal·lació amortitzada i mantinguda integralment passa a ser teva i els estalvis s'incrementen molt.

 

Per què contractar amb Gas Natural Fenosa?

Perquè comptaràs amb un equip professional altament qualificat.

Perquè no faràs cap inversió inicial i pagaràs en funció de la teva energia útil. 

Perquè et sentiràs segur sabent que la gestió de la instal·lació està en bones mans i monitoritzada constantment.


Per a més informació, truca'ns al 900 40 20 20.

Si tens algun dubte, escriu-nos. Estem a la teva disposició.

Escriu-nos

 

 


 

Fitxers relacionats:

Baixa tota la informació (PDF 291 kB)

Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat a la web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies