Opció GNL

Gaudeix, siguis on siguis, dels avantatges del gas natural


 

 


Gaudeix, siguis on siguis, dels avantatges de gas natural
Fins al
35% d'estalvi a la teva factura energètica

Gaudeix, siguis on siguis, dels avantatges del gas natural

Amb la Solució Opció GNL (gas natural liquat), la teva empresa podrà cobrir, alhora, totes les necessitats energètiques (calefacció, aigua calenta sanitària, calor per a processos industrials o usos directes en cuines, forns...) utilitzant gas natural, encara que es trobi lluny de la xarxa canalitzada.

Gas Natural Fenosa t'ofereix el subministrament d'energia en contractes a llarg termini amb la seguretat d'un aprovisionament continu, i es fa càrrec tant de la logística d'aprovisionament del combustible com de la infraestructura de l'emmagatzematge.

 

Què és GNL?

GNL és gas natural que ha estat processat per ser transportat en forma líquida, la qual cosa el converteix en la millor alternativa per a empreses situades fora de la xarxa de distribució.
Es transporta en camions cisterna en unes condicions de pressió i temperatura (sobre els -70 ºC) que fan que el gas estigui en estat líquid (en aquest estat ocupa menys espai, la qual cosa permet transportar-ne més quantitat).
La telegestió online de Gas Natural Fenosa supervisa tot el procés i assegura el correcte funcionament del servei. Aquesta gestió permet reaccionar davant de qualsevol imprevist.
Una vegada la cisterna arriba a les instal·lacions del client, s'injecta en el dipòsit en el mateix estat líquid, i per al seu ús final passa pels regasificadors en els quals el gas liquat guanya temperatura i pressió i es torna a transformar en gas.
A continuació entra a l'estació reguladora, on assoleix la pressió de subministrament adequada i arriba al client, a través de la línia receptora, llest per al seu consum en les mateixes condicions que el gas canalitzat.
El client podrà gaudir d'un combustible amb alt poder calorífic i net, no produeix residus ni emissions tan contaminants com el gasoil o altres gasos amb més carboni.
La contraprestació econòmica es basa en un terme fix (disponibilitat del servei) i un terme variable (energia consumida).

 

Beneficis del GNL

 Més eficiència de la instal·lació. Utilitzant gas natural necessitaràs menys combustible per produir la mateixa energia.

 Estalvi econòmic. El cost per kWh és substancialment menor que el del gasoil i el del propà.

 Subministrament independent. Permet disposar de gas natural, allà on no hi ha xarxa de distribució.

 Baix impacte ambiental i seguretat. El GNL és una energia neta i segura.

 Únic interlocutor per a la instal·lació, el manteniment i el subministrament.

 Sense inversions inicials. Els costos de la instal·lació s'amortitzen en la quota mensual.

 Garantia de la instal·lació realitzada durant el període de contracte.

 Servei d'assistència 24 hores al dia, 365 dies a l'any.

 Telegestió i control informàtic central. La teva instal·lació estarà sempre controlada amb la màxima eficiència des de les nostres oficines.

 

Per a més informació, truca'ns al 900 40 20 20.

Per a consultes o contractacions:

Escriu-nos

  
« Tornar a Catàleg de solucions
 
Fitxers relacionats:

Baixa tota la informacióEnllaços relacionats:

Eficiència energètica per a empresesConeix més detalls d'Opció GNL visualitzant el vídeo següent:

 

Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat a la web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies