Què és Travel Club?

Travel Club és el programa de fidelització capdavantera a Espanya amb 6,5 milions de socis, més de 30 empreses associades i més de 200 botigues on fer les teves compres online. En ser Soci Travel Club converteixes les teves compres habituals: anar al supermercat, posar gasolina, reservar les teves vacances... en punts que podràs canviar per viatges i regals gratis.Tens més de 10.000 establiments a la teva disposició!

Descobreix tots els seus avantatges a www.travelclub.eso entrant a l'Aplicació Mòbil Travel Club. I també pots seguir-los a xarxes socials:  www.facebook.com/travelclub.es. i Twitter www.twitter.com/travelclub_es!


No sóc Soci Travel Club i vull ser-ho.

És gratis i molt fàcil. Sol·licita la teva targeta aquí.


Com aconsegueixo Punts Travel Club gràcies a Gas Natural Fenosa?

Per la contractació de gas i/o llum i/o serveis de manteniment. No oblidis facilitar els 17 dígits de la teva targeta en contractar-ho.


No m'estan aplicant els punts per la contractació amb Gas Natural Fenosa.

Si has contractat amb Gas Natural Fenosa durant el període de promoció indicat, i ets Soci Travel Club, truca al telèfon d'atenció al client de Gas Natural Fenosa (900 100 251), i indica el producte/servei contractat, i el número de Targeta Travel Club.
 

Com puc bescanviar els meus punts Travel Club?

Bescanviar els punts és molt fàcil:
Pots fer-ho entrant a www.travelclub.es, trucant al 902 400 400 o a l'aplicació mòbil Travel Club.


Per què puc bescanviar els Punts Travel Club?

Per un ampli catàleg de viatges i regals que pots consultar aquí.
 Enllaços relacionafs:

Vull contractar i generar punts Travel Club