Pla de pagaments fixos

Paga el mateix import cada mes. Rebràs una única factura per a tots els serveis que tinguis amb nosaltres a un preu fix mensual amb una sola regulació anual. Aprofita't dels avantatges de tenir 11 mensualitats amb quota fixa i 1 mensualitat de regularització el mes 12.

Per calcular l'import de la teva quota fixa, farem una estimació del teu consum anual, segons el teu consum històric i l'equipament de casa teva. I cada any la revisarem per adaptar-la als teus hàbits de consum.

La quota de regularització té lloc el mes 12 i és la diferència entre l'import pagat durant els 11 mesos anteriors i l'import total del teu consum real al final del mes 12.

  • Si la quota de regularització és superior a la quota fixa, podràs fraccionar-ne el pagament.

  • Si la quota de regularització és negativa perquè les quotes fixes han estat superiors al consum real final, t'ingressarem directament la diferència.


Sol•licita ja el Pla de pagaments fixos trucant al 900 100 251​.

Recorda que per a beneficiar-te dels avantatges del Pla de Pagaments Fixos has de tenir el pagament domiciliat en un compte bancari.
 

Financem els teus equips

Finançament del cost de l'equipament i la instal·lació de l'aire condicionat fins a 5 anys, sense tràmits ni avals.

Pagament a través de la factura d'energia en còmodes quotes.

 


Tingues en compte que: El Pla de pagaments fixos no és aplicable a subministraments d'electricitat amb potència contractada superior a 10 kW ni a subministraments de gas amb un consum anual superior a 50.000 kWh. Per a consums superiors a 50.000 kWh/any, consulta el nostre portal per a Negocis. El Pla de pagaments fixos també és aplicable només a subministraments de gas natural.Enllaços relacionats:

Financem la teva caldera nova

Financem l'aire condicionat