Ara, si ets soci de Travel Club, aconsegueix 25 punts de regal només per respondre unes senzilles preguntes a:
www.travelclub.es/gnfNomés per ser soci de Travel Club, per cada nou producte que contractis sumaràs punts1 i grans descomptes en energia.
 

Energia

+200 punts

Serveis i manteniment

+200 punts

A més, en contractar online qualsevol dels nostres productes o serveis, rebràs 500 punts addicionals.


Però això no és tot, posa molta atenció a les comunicacions de Travel Club per conèixer les nostres promocions exclusives per sumar més punts.
 
Continua sumant punts per gaudir dels avantatges exclusius d'aquest programa!

Recorda que per a la contractació has de tenir a mà els 17 dígits de la targeta Travel Club.

Si tens algun dubte més, pots consultar les preguntes freqüents.
 
Condicions de l'oferta
(1) Oferta Punts Travel Club per a clients de Gas Natural Servicios SDG (GNS): 200 punts per cada contractació nova amb GNS (gas i/o llum) i 200 punts per cada nou servei contractat (Servigas, Servielectric i/o Servillar). L'assignació serà el 50% dels punts en el moment de la contractació i la resta de punts en la primera renovació anual. | Promocions exclusives per a socis Travel Club (imprescindible informar dels 17 dígits del número de la targeta Travel Club) i per a clients domèstics amb potència 10 kW i sense bo social i per a les tarifes d'accés del gas 3.1 i 3.2 | Addicionalment, s'incentivarà la contractació online a través del lloc web de GNS amb 500 punts addicionals, aquest incentiu per al procés de contractació online (ja sigui uniproducte o multiproducte) s'atorgarà al client d'un sol cop en formalitzar la contractació. Per a contractacions noves en punts de subministraments on s'hagin atorgat punts per contractacions online, es podran donar novament els 500 punts si la contractació s'efectua un mes després de la primera contractació. La baixa dels productes i serveis contractats a GNS amb aquesta oferta comporta la cancel•lació de l'obtenció dels Punts Travel Club que hi estan associats.


Enllaços relacionafs:

Vull contractar i generar punts Travel Club