Funcionament senzill i eficaç: els radiadors reparteixen la calor de manera homogènia per tota la casa.

Calor a la teva mida: el termòstat permet regular la temperatura del sistema de calefacció i ajustar els horaris d'encesa i apagada automàticament, de manera que s'aconsegueix un estalvi en el consum.

Instal·lació ràpida i senzilla: un instal·lador s'ocuparà que tot estigui llest per funcionar en un parell de dies i sense grans obres.

Ambient més sa: a diferència d'alguns sistemes d'aire, els radiadors no consumeixen l'aire interior de l'habitatge ni suposen cap problema per a persones amb afeccions al·lèrgiques o respiratòries.

Finançament al 100%: la teva nova calefacció de gas natural sense tràmits ni avals i perquè puguis pagar-la en còmodes quotes juntament amb les teves del gas.


Aquí t'informem de les ofertes disponibles en la teva comunitat, perquè puguis aprofitar avantatges exclusius. 
 
Amb una instal·lació ràpida i gairebé sense obres, la calefacció de gas natural et permetrà mantenir una temperatura confortable i homogènia fins a l'últim racó de la teva llar, i regular la temperatura segons les teves necessitats al llarg del dia, i amb tots els avantatges de l'energia més neta i econòmica del mercat.

I amb Servigas tindràs el servei de manteniment expert que cobreix la revisió preventiva anual obligatòria de la caldera, el circuit hidràulic, els radiadors i aparells de gas que estableix la normativa RITE RD 1027/2007, de 20 de juliol de 2007.

 

Condicions de finançament de la calefacció

Gas Natural Servicios SDG, SA (GNS), a través de “Caixabank Consumer Finance E.F.C., S.A.U.”, facilita el pagament del cost de la instal•lació i de l'equipament (import mínim de 500 € i màxim de 3.000 €, IVA inclòs) a 5 anys al 7,75% d'interès (8,03% TAE). Sense comissions. Finançament exclusiu a clients domèstics amb contracte de subministrament de gas natural amb GNS.Enllaços relacionats:

Consulta com purgar radiadors