Catàleg de solucions

Gasconfort  >

Si la caldera de la teva comunitat de veïns encara fa servir combustibles cars i contaminants o tens una caldera antiga que requereix constantment reparacions, no dubtis a sol·licitar el nostre servei integral Gasconfort.

Repartiment i Confort  >

Gas Natural Fenosa ha desenvolupat la solució de Repartiment i Confort en comunitats de veïns per tal que cada veí pagui només la calefacció i l'aigua calenta que consumeix dins del seu habitatge.

Rehabilita i Confort >

Un servei de Gas Natural Fenosa que uneix els beneficis de l'aïllament tèrmic de l'edifici i la gestió energètica d'un sistema de calefacció centralitzat.

Ledplus >

I si estalvies fins a un 70% en il·luminació? Amb la solució Ledplus podràs substituir tota la il·luminació de la teva comunitat per tecnologia LED.

Opció Biomassa  >

Opció Biomassa és la solució renovable amb la qual podràs renovar les instal·lacions de la teva comunitat de veïns perquè funcionin amb biomassa.

Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat a la web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies