Terres i canonades

Estalvia energia i aigua aïllant bé els terres i les canonades.

Terres

Poliestirè expandit (EPS)

Per a l'aïllament del terra s'acostumen a introduir planxes d'aïllament tèrmic de poliestirè extrusionat (XPS).


 


Poliestirè extrusionat (XPS)

Si es pot augmentar l'alçària del terra, s'apliquen planxes de XPS directament sobre el paviment o sobre una capa de morter. Les planxes de XPS no han de quedar exposades a l'aplicació final d'ús, per això cal realitzar un acabat amb altres productes.

Canonades

Estalvia energia i aigua aïllant bé les canonades

L'aïllament de les canonades és important als habitatges que tenen conduccions d'aigua calenta, tant per a calefacció com per a aigua calenta sanitària. Un mal aïllament comporta pèrdues d'energia per la conducció i un malbaratament d'aigua: a causa de les pèrdues cal deixar córrer l'aigua més temps per arribar a la temperatura adient.


Materials per a l'aïllament de canonades

Els materials més eficients per a l'aïllament de canonades són l'escuma d'elastòmer, una escuma flexible fabricada amb cautxú natural o sintètic, i l'escuma de polietilè, una escuma polimèrica orgànica d'estructura cel·lular tancada que també és un material flexible.

Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat a la web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies