Ordinadors i equips informàtics

Descobreix quins equips adquirir

La pantalla de l'ordinador és l'element que consumeix més energia. Pots apagar-la durant les absències curtes per evitar despeses innecessàries.


A l'hora de comprar:

Si compres un ordinador, compra'n un que tingui sistema d'estalvi "Energy Star", ja que tenen la capacitat de passar a un estat de repòs, hivernació, quan ha transcorregut un temps determinat sense activitat.


Consells d'ús:

Activa a l'ordinador, si és possible, el mode d'hivernació per a temps d'absència petits.

Si preveus una absència superior a 30 minuts, apaga l'ordinador.

En absències petites, es pot apagar només la pantalla, ja que és el component que més consumeix.

L'estalvi de pantalla que menys consumeix és el de color negre o "buit".

Pots connectar diversos equips ofimàtics a bases de connexió múltiple amb interruptor, així s'apagaran tots alhora i evitaràs el mode d'espera.

 

Quin equip comprar?

Si compres un ordinador, compra'n un que tingui sistema d'estalvi "Energy Star", ja que tenen la capacitat de passar a un estat de repòs, hibernació, quan ha transcorregut un determinat temps sense activitat.

Si no saps si adquirir un portàtil o un PC, recorda que un avantatge afegit dels portàtils és que consumeixen molta menys energia. Tot i així, si et decideixes pel PC recorda que la pantalla és la part de l'ordinador que més consumeix, per això és recomanable comprar pantalles planes (TFT), que són les que menys consumeixen. Compra impressores que imprimeixin a doble cara i aparells de fax que utilitzin paper normal (no tèrmic).

Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat a la web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies