Certificat energètic
Comprueba si el teu consum energètic és el correcte
Sabies que des de l'1 de juny de 2013 tots els edificis que es venguin o lloguin a Espanya hauran de tenir un Certificat d'eficiència energètica?


La classificació dels edificis, en funció del seu consum energètic i emissions de CO2. busca crear edificis i cases d'alta eficiència energètica. I això, a partir d'ara, es controlarà a través del Certificat d'eficiència energètica.

 

Què és el Certificat d'eficiència energètica?

És el document que reflecteix el consum energètic d'un habitatge, local, oficina o edifici. Té una validesa de 10 anys i el propietari és el responsable de sol·licitar-lo. Tenir un certificat és obligatori per a la venda o el lloguer d'un local o habitatge i la seva absència pot incórrer en una multa.

 

Per a què serveix?

El Certificat d'eficiència energètica serveix d'informació per a futurs llogaters i compradors. Informa sobre el comportament energètic d'un immoble, és a dir, com millor sigui aquest comportament, més baixes seran les factures de llum i de gas. A més, incorpora un nombre suficient de mesures, recomanades pel tècnic competent, perquè l'immoble consumeixi menys i es redueixin els imports de les factures.

 

Quins immobles han de ser certificats?

Tots els immobles que es posin a la venda o de lloguer que no disposin ja del Certificat energètic en vigor.

Des de 2007 ja és obligatori el Certificat energètic per a edificis de nova construcció.


Preus dels trams del Certificat energètic:

El preu del Certificat energètic varia segons la superfície que tingui l'habitatge del qual es vol obtenir:

  • Fins a 79 m2: 119,79 €.

  • 80 - 119 m2 140,36 €.

  • 120 - 179 m2 173,03 €.

  • > 180 m2: 239,58 €.


Des de 2007 ja és obligatori el Certificat energètic per a edificis de nova construcció.


Sol·licita’l ara:
900 834 324

 

Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat a la web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Política de cookies