Catàleg de tecnologies


Eficiència tecnològica per a empreses.

Tecnologies a l'abast del teu negoci

 • Sistemes de calefacció 


  La tendència a l'alça de consum de calefacció els darrers anys l'ha convertit en una de les principals fonts de despesa energètica i econòmica. Segons el tipus d'energia utilitzada, pot suposar més del 50% del consum energètic de la teva empresa.  

 • Cambres frigorífiques al sector terciari 


  Com a cambra frigorífica s'entén el recinte dotat d'instal·lacions de fred artificial, que es destina a conservar aliments o altres productes que es podrien descompondre a la temperatura ambient.

   

 • Monitoratge i gestió energètica


  La gestió energètica és un procediment organitzat de previsió i control del consum d'energia. La finalitat és obtenir la màxima eficiència en el subministrament, així com la conversió i la utilització de l'energia, sense disminuir les prestacions necessàries per obtenir nivells de confort adequats.

 • Climatització industrial: unitat de tractament d’aire 


  L'objectiu d’aquesta mena de climatització és aconseguir, en una planta industrial, unes condicions òptimes i estables de temperatura, humitat i qualitat de l'aire.

   

 • Làmpades i lluminàries 


  Per triar el tipus de llum més adequat per a cada ús es tindrà en compte el flux, l'eficàcia o rendiment, la vida útil i la temperatura de color.

   

 • Totes les tecnologies 


  Consulta el catàleg complet de tecnologies que t'ajudaran a potenciar l'eficiència energètica del teu negoci.

   

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes