Ajuntaments i empreses de serveis públics

Escull gas natural com a combustible


Ajuntaments més ecològics

 

Si el teu ajuntament o empresa de serveis públics vol reduir la contaminació i els costos de transport, t’oferim un servei integral i personalitzat per accedir a l'ús del gas natural com a combustible.
 Demana més informació

Sol·licita qualsevol tipus d'informació relacionada amb el gas per a ajuntaments.

Ajudem els ajuntaments a oferir un bon servei.


Consulta'ns

Construcció d'instal·lacions

Si vols construir una estació de gas natural ens encarreguem del disseny, l’execució i l’operació de tota la instal·lació perquè la teva flota de vehicles es pugui proveir  de manera ràpida. No hauràs de fer cap inversió perquè ens encarreguem de tot.

Som l'única empresa espanyola acreditada amb més de 20 anys d'experiència. Oferim solucions de mobilitat sostenible amb el menor impacte mediambiental. 
Solucions de mobilitat

 

“El gas natural és el combustible més econòmic i sostenible”


Catàleg de vehicles de gas natural


Cas d'èxit

Estació de càrrega de l'empresa 

Municipal de Transportes de Madrid (EMT)

Hi ha alternatives ecològiques per moure's per Madrid? Hi ha més de 400 autobusos de transport urbà que ja redueixen les seves emissions de CO2  gràcies a l'estació de càrrega que hem construït en el centre d'operacions de l'EMT.


Saber-ne més

 

Clients Gas Natural Fenosa


Els ajuntaments de Madrid, Barcelona, València, Múrcia i Guadalajara ja són clients nostres i disposen de més de 1.500 autobusos amb gas natural. Altres grans empreses concessionàries de serveis públics com Urbaser també han contractat els nostres serveis.

Descomptes i bons

 

Beneficia't de les nostres ofertes per adquirir o transformar un vehicle amb gas natural amb nosaltres. Podràs disminuir els costos de combustible fins al 50% en comparació amb els carburants tradicionals. A més, reduiràs notablement les emissions contaminants de la teva flota de vehicles. 
 

 

__

Targeta client


Hem desenvolupat una modalitat alternativa de pagament a la targeta de crèdit perquè puguis fer-la servir a les estacions de servei: la targeta client. Aquesta targeta ha estat dissenyada per als conductors de vehicles amb gas natural.

Podrás repostar fàcilment a les estacions de servei amb una targeta pensada per tu

 
Sol·licita la teva targeta​​

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes