Ajuntaments i empreses de serveis públics

Escull gas natural com a combustible


Ajuntaments més ecològics

 

Si el teu ajuntament o empresa de serveis públics vol reduir la contaminació i els costos de transport, t’oferim un servei integral i personalitzat per accedir a l'ús del gas natural com a combustible.
 Demana més informació

Sol·licita qualsevol tipus d'informació relacionada amb el gas per a ajuntaments.

Ajudem els ajuntaments a oferir un bon servei.


Consulta'ns

Construcció d'instal·lacions

Si vols construir una estació de gas natural ens encarreguem del disseny, l’execució i l’operació de tota la instal·lació perquè la teva flota de vehicles es pugui proveir  de manera ràpida. No hauràs de fer cap inversió perquè ens encarreguem de tot.

Som l'única empresa espanyola acreditada amb més de 20 anys d'experiència. Oferim solucions de mobilitat sostenible amb el menor impacte mediambiental. 
Solucions de mobilitat

 

“El gas natural és el combustible més econòmic i sostenible”


Catàleg de vehicles de gas natural


Cas d'èxit

Estació de càrrega de l'empresa 

Municipal de Transportes de Madrid (EMT)

Hi ha alternatives ecològiques per moure's per Madrid? Hi ha més de 400 autobusos de transport urbà que ja redueixen les seves emissions de CO2  gràcies a l'estació de càrrega que hem construït en el centre d'operacions de l'EMT.


Saber-ne més

 

Clients Gas Natural Fenosa


Els ajuntaments de Madrid, Barcelona, València, Múrcia i Guadalajara ja són clients nostres i disposen de més de 1.500 autobusos amb gas natural. Altres grans empreses concessionàries de serveis públics com Urbaser també han contractat els nostres serveis.

Descomptes i bons

 

Beneficia't de les nostres ofertes per adquirir o transformar un vehicle amb gas natural amb nosaltres. Podràs disminuir els costos de combustible fins al 50% en comparació amb els carburants tradicionals. A més, reduiràs notablement les emissions contaminants de la teva flota de vehicles. 

__

Targeta client


A partir d'ara, movent-te amb gas natural minimitzes les teves emissions i optimitzes la teva despesa de combustible gràcies als avantatges de la targeta de repostatge de Gas Natural Fenosa.

 
 
 Gaudeix del teu bo combustible.

 Informa't sobre els nostres descomptes i avantatges especials.

 Consulta els teus repostajes, localitza estacions, canvia el PIN, etc. amb nostraapp Gas Natural Vehicular. Descarréga-la a Google Play o Apple Store.

 Rep una factura mensual amb el detall dels teus repostatges.

 

Sol·licita la teva targeta online!


O truca al: 900 40 20 20

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes