Estacions
de servei

Instal·la sortidors de
gas natural.


Com pots instal·lar gas natural en la teva àrea  de servei?


Amplia la teva oferta i augmenta els ingressos instal·lant assortidors de gas natural a les teves estacions de servei. T'oferim el disseny, l'execució i el manteniment integral de les teves noves estacions de gas natural.
 
La construcció i el subministrament de gas natural es duu a terme amb la màxima seguretat i els assortidors no necessiten la presència de personal per fer la recàrrega dels vehicles. 

Demana més informació

Sol·licita qualsevol tipus d'informació relacionada amb la teva estació de servei.

T'ajudem amb el teu negoci.

 

Pots instal·lar assortidors de: 


Gas natural comprimit (GNC)

Per a:
 Vehicles lleugers.
 Autobusos. 
 Camions.
 Furgonetes.


Gas natural liquat (GNL)

Per a:

 Camions de llarg recorregut.Solucions de mobilitat“El gas natural vehicular és el combustible
més econòmic i sostenible”. Catàleg de vehicles de gas natural

__

Targeta client


Hem desenvolupat una modalitat alternativa de pagament a la targeta de crèdit perquè puguis fidelitzar els clients a les estacions de servei: la targeta client. Aquesta targeta ha estat dissenyada per als conductors de vehicles amb gas natural.
 
Els clients es poden proveir a les estacions de carta amb aquesta targeta especial. Es tracta d'una mitjà de pagament segur, que no implica cap comissió per al gestor de l'estació. 


 

Sol·licita la teva targeta!

   

O truca al: 900 40 20 20

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes