Ledplus

Solucions d'il·luminació per a la teva empresa. 

fins a un

70%

d'estalvi

Inverteix en la il·luminació d'alta eficiència

Substitueix tota la il·luminació del teu negoci per tecnologia LED i aconsegueix estalviar fins a un 70% a les factures. Iniciarem un projecte a mida desenvolupat per experts en il·luminació d'alta eficiència.

Ledplus és un servei clau en mà que s'ocupa de tot el subministrament d'electricitat. Renovarem tota la il·luminació, incloent-hi el desmuntatge, la retirada i el reciclatge dels antics equips i el muntatge dels nous, i tot amb una garantia total dels equips.

 


Beneficis de Ledplus
Gaudeix durant tot el contracte d'ofertes d'electricitat. 
 Estalvi econòmic. Des del primer dia i amb la possibilitat de pagar en còmodes terminis.  


 Estalvi energètic. Des de la primera factura es nota el canvi. Estalvia fins a un 70% en consum.

 Disminució de la potència instal·lada. Ajustarem la potència perquè el terme fix de la factura disminueixi.

Reducció dels costos de manteniment. Reduiràs els costos de reposició.
 Augment del confort. Millora el nivell i la qualitat de la il·luminació del teu negoci. Tindràs una atenció completa, les 24 hores, els 365 dies de l'any.


 Instal·lació fàcil i ràpida. Ni l'escaiola ni la pintura no es veuran afectats.


 Garantia total. De tots els equips al llarg de tot el contracte.


 Reciclatge de tots els equips. Els retiren empreses autoritzades.


Tria la tarifa que més t'interessi contractar amb Ledplus 

Sóc client
Tarifa Índex OMIE
Busco màxim estalvi.

Els preus del mercat es reflecteixen a la teva factura.
Tarifa indexada amb preu referenciat a les variacions del mercat diari de compravenda OMIE. 
Sóc client
Tarifa a mida
Busco màxima tranquil·litat.

Els preus es mantenen durant 24 mesos.  
Tarifa Fixa amb el mateix preu d'energia durant 2 anys.

 

Troba tota la informació
 

Sol·licita qualsevol tipus d'informació relacionada amb les instal·lacions de Ledplus per a la teva empresa. Estem a la teva disposició.

 Descarrega tota la informació de Ledplus

Posa't en contacte:

Escriu-nos

Per a més informació:
  
  900 402 020


Estalvia energia i diners passant a la tecnologia LED

Nosaltres ens encarreguem de tot.
 

Coneix Ledplus:

 

Casos d'èxit

Poligal, indústria situada al Polígon A Gándaraen Narón (La Corunya), és un dels principals fabricants europeus de film de polipropilè biorientado (BOPP) i polipropilè cast (CPP) des de fa més de 20 anys. Aquest any ha dut a terme la renovació de la seva il·luminació amb el producte Ledplus de Gas Natural Fenosa que ha consistit en la substitució de 200 lluminàries per tecnologia led, la qual cosa ha permès una reducció de potència de 74 kW sobre la instal·lació original.

Extrugasa Transformación i Extrusionados Galícia, indústria situada en Valga (Pontevedra) on acull un total de 80.000 metres quadrats de naus industrials dedicades a l'alumini en totes les seves variants, neix a principis dels anys seixanta obtenint una gran experiència en tot el procés de fabricació del perfil d'alumini in situ. El seu interès en la millora i eficiència energètica els ha portat a substituir 334 unitats de lluminàries per la tecnologia Ledplus de Gas Natural Fenosa, obtenint així una reducció de potència de 124 kW sobre la instal·lació original.

Aserpal, indústria situada en Vilasantar, A Coruña. És una companyia espanyola dedicada a la fabricació de productes de fusta, destinats a la Indústria del moble, la decoració i l'equipament. En l'actualitat el Grup Losán està compuest per divuit empreses, presents en deu països, que les demanden més de tres mil clients en tot el món. Gas Natural Fenosa, una vegada contractat el seu servei de Ledplus, ha realitzat la substitució de 276 unitats de lluminàries a tecnologia LED. Obtenint una reducció de potència de 53 KW sobre la instal·lació original.

Aquests projectes han estat desenvolupats gràcies a les subvencions rebudes per Gas Natural Serveis de l'Instituto Enerxético de Galícia (INEGA) per a projectes d'Estalvi i Eficiència en la Indústria, i cofinançada per la Unió Europea.


4 logos

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes