Terraconfort

Solucions geotèrmiques per a la teva empresa. 

Inversió zero amb estalvi des del primer dia

Descobreix l'energia geotèrmica amb aquest servei de climatització que funciona mitjançant energia renovable durant tot l'any.

Gràcies a la tecnologia de bomba de calor geotèrmica obtindràs un baix rendiment i un baix consum que utilitza energia 100% renovable. Redueix fins a un 60% el teu consum energètic sense haver de fer cap inversió. 

__


Beneficis de Terraconfort


Un pla de manteniment complet per a tota la instal·lació.
   Sense inversions. La teva empresa no ha de fer cap inversió per a la renovació o la construcció de la sala tècnica.

  Estalvia energia i diners. Es tracta del sistema de climatització amb millor rendiment del mercat, fins al 600% de productivitat.

 Impacte visual i acústic nul. L'espai utilitzat per als captadors es pot reutilitzar per a altres usos (per a zones d'aparcament, d'esbarjo, de jardins, esportives…). 

 Energia útil. Un subministrament complet amb què només pagaràs per l'energia que utilitzis i no pel combustible que consumeixis.
 
 Energia durant tot l'any. Aquest sistema no depèn de les condicions meteorològiques.

 Telegestió i control informàtic central. La teva instal·lació estarà sempre controlada.

 Gestió del manteniment. Nosaltres duem a terme el manteniment preventiu per prolongar la vida de la teva instal·lació i ens fem càrrec de qualsevol imprevist. Sempre complint amb la normativa vigent.

 Disminueix les emissions nocives. La tecnologia geotèrmica no produeix emissions de gasos tòxics, de CO2, ni fuites. En no haver-hi torres de refrigeració, es disminueix el risc de legionel·losi. A més, reduiràs l'impacte mediambiental de les instal·lacions.

Troba tota la informació
 

Sol·licita qualsevol tipus d'informació relacionada amb les instal·lacions de Terraconfort per a la teva empresa. Estem a la teva disposició.

 Descarrega tota la informació de Terraconfort
Posa't en contacte:

Escriu-nos

Per a més informació:

    
900 402 020

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes