Urgències i avaries

Atenció personalitzada i inajornable


 

Tens algun problema amb la teva instal·lació elèctrica o de gas?

Posem a la teva disposició un Servei d'Atenció d'Urgències continuat per solucionar les teves incidències tan aviat com sigui possible, i que estiguis tranquil.

Un equip de professionals qualificats vindrà al teu domicili equipat amb tot el que necessiti per solucionar la teva avaria.


___

Servei d'atenció
24 hores, els 365 de l'any.

 

Urgències i avaries de gas natural

Si la distribuïdora de la teva zona és Gas Natural Distribució, posa't en contacte amb nosaltres trucant al telèfon gratuït 900 750 750.

Si no, contacta amb la distribuïdora de la teva zona. La trobaràs al llistat oficial de la CNE d'empreses distribuïdores de gas natural.

El Servei d'Atenció d'Urgències no cobreix la reparació de la instal·lació de gas natural a partir de la clau d'escomesa de l'edifici, tret que aquesta sigui propietat de Gas Natural Fenosa.

En el cas de les àrees comunes de l'edifici, és el propietari o qui representi la propietat, el que s'ha de responsabilitzar de la conservació i el manteniment.

I, quant a l'interior de la casa, li correspon a l'usuari de mantenir la instal·lació en perfecte estat i fer-ne un ús adequat.

  La normativa RITE RD1027/2007, de 20 de juliol de 2007, estableix la revisió preventiva anual obligatòria de la caldera, el circuit hidràulic, els radiadors i aparells de gas. Si vols disposar del servei de manteniment amb les millors cobertures per assegurar la caldera i els aparells de gas,sol·licita Servigas.    


  Manteniment gas

  Servigas     

  El servei expert de manteniment i reparació multimarca que t'ofereix seguretat per a la teva llar.
   

  Urgències i avaries elèctriques

  Si la distribuïdora de la teva zona és Unió Fenosa Distribució, posa't en contacte amb nosaltres trucant al telèfon gratuït 900 333 999.

  Si no ho és, contacta amb la distribuïdora de la teva zona, pots trobar-la a la llista oficial de la CNE d'empreses distribuïdores d'electricitat.

  L'empresa distribuïdora elèctrica de cada zona és la responsable de la qualitat del subministrament elèctric, per la qual cosa t'hauràs de posar en contacte amb ella si pateixes alguna avaria o falta de subministrament.

  Tingues en compte que les instal·lacions elèctriques de l'interior de les llars són propietat exclusiva del propietari. En cas d'avaria, posa't en contacte amb una empresa especialitzada.

   La normativa RITE RD1027/2007, de 20 de juliol de 2007, recomana la revisió preventiva anual de l'equipament de climatització: aire condicionat i bomba de calor. Si vols disposar del servei de manteniment amb les millors cobertures per assegurar els equips elèctrics i aparells d'aire condicionat o bomba de calor, sol·licita Servielectric.      


   Manteniment elèctric

   Servielectric    

   El servei expert de manteniment i reparació.

    

   Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes