Identifica el nostre personal

Veracitat, transparència i respecteEns regim per un codi deontològic arrelat a forts principis d'ètica empresarial.No només ens cenyim a la legislació vigent, sinó que tenim com a pilars la veracitat, la transparència i el respecte a l'usuari.


Com puc identificar el personal?


Els nostres comercials estan obligats a exhibir l'acreditació de Gas Natural Fenosa i, a petició de l’usuari, un document que en verifiqui la identitat, com ara el DNI. 
A més, per a qualsevol consulta o dubte que pugui sorgir relacionada amb agents comercials col·laboradors de Gas Natural Fenosa, posem a la teva disposició el telèfon gratuït 900 649 243.Coneix el nostre codi de bones pràctiques:

 • Passos per ser client 1

  Codi ètic

  La nostra actuació comercial està basada en els principis del nostre codi ètic. 
 • Passos per ser client 2

  Dades personals:

  No prenem dades personals d'aquells usuaris que no mostrin interès en l'oferta comercial o de menors d'edat.
 • Passos per ser client 3

  Informació comercial

  Només facilitem informació comercial a persones més grans de 18 anys.
 • Passos per ser client 4

  Ofertes comercials

  No obtenim dades personals ni oferim ofertes comercials a usuaris que no estiguin en disposició de comprendre la informació.
 • Passos per ser client 5

  Informació per als usuaris

  Tota la informació que facilitem als usuaris sobre els nostres serveis o productes en un procés de comercialització ha d'aparèixer reflectida al contracte.
 • Passos per ser client 6

  Personal acreditat

  Les persones que comercialitzin, a domicili, els productes i serveis de Gas Natural Fenosa exhibiran l'acreditació i, si es requereix, hauran d'exhibir un document que n’acrediti la identitat.
Per a més informació consulta

Passos per ser client

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes