Simuladors d'estalvi

T'ajudem a optimitzar el teu consum. 


Perquè estalviar sempre està bé.


Vols estalviar energia a casa?

Necessites administrar els teus consums energètics i no saps per on començar?Amb els simuladors que posem al teu abast ho veuràs molt més clar. Una ajuda amb la qual volem que optimitzis amb eficiència l'energia que arriba a la teva llar. Utilitza els nostres simuladors per començar a estalviar.

El Simulador d'il·luminació, el Simulador de l'etiquetatge energètic i el Simulador de finestres et permetran conèixer l'estalvi que pots generar en diferents punts de la teva llar.


Vols saber fins a quant pots estalviar?

Troba, a continuació, els tres simuladors.
  • Consells 0
Simuladores de ahorro

Il·luminació

La bombeta adequada pot suposar un gran estalvi de llum. Fixa't bé quan en compris una, ja que n’hi ha de diferents tipus i les de baix consum suposen un estalvi considerable a la teva factura.

Amb aquest simulador coneixeràs l'estalvi que pots tenir amb totes les bombetes de casa teva.

Simulador d'il·luminació
Simuladores de ahorro

Etiquetatge energètic

Un electrodomèstic eficient consumeix molt menys. L'etiqueta energètica indica el nivell d'eficàcia dels equips segons una classificació diferenciada per lletres i colors. Consumeix el mateix i gasta menys.

Amb aquest simulador coneixeràs l'etiquetatge de cadascun dels electrodomèstics que tens a casa i l'estalvi que pots fer.
 

Simulador de l'etiquetatge energètic
Simuladores de ahorro

Aïllament per a les finestres

Descobreix quin és el millor aïllament per a les finestres. Triar un vidre i un marc adequats suposa un estalvi energètic considerable per a l'aïllament o la ventilació de casa teva.

Amb aquest simulador coneixeràs l'estalvi que pots generar amb un aïllament adequat de les finestres.
 

Simulador de finestres


 
Recomanador de tarifes

Compara el teu consum i tria tarifa​ 

Decideix la tarifa que més et convé.

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes