Tarifes Estables

La tranquil·litat comença
amb un preu estable de l’energia. 


Comparteix aquesta tarifa:
Fins 10%1 dte. per sempre
Aconsegueix fins al 10% de dte. amb aquests descomptes addicionals:
2% dte.
addicional en llum


Si tens una altra vivenda amb una tarifa de llum o gas contractada amb Gas Natural Serveis.

+
2% dte.
addicional en llum


Si tens la llum i el gas de la mateixa vivenda contractats amb nosaltres.

+
1% dte.
addicional


Si estàs registrat a l'Àrea Clients i tens activa la factura online.
Si tens més de 10 kW consulta la Tarifa Fixa aquí    Consultar aquí​ 


 
___

Aprofita una
tarifa pensada per a tu


 

 
Condicions de l'oferta - Tarifes Estables
Mantenen el preu del kWh de l’energia contractada estable, durant 12 mesos i 24 mesos segons la modalitat contractada, i atorguen un descompte cada any sobre el terme fix o variable, compatible amb altres ofertes i promocions. Tarifes vàlides per a tarifes 3.1 i 3.2 en gas i 2.0A en llum.
Addicionalment, per a aquestes tarifes s’aplicarà un 5% de descompte permanent compatible amb altres promocions; aquest descompte no està inclòs en els preus indicats al web. Per a la Tarifa Estable Economy, el descompte esmentat serà d’un 5% en el terme fix i per a la Tarifa Estable consistirà en un 5% en el terme variable. Un mes abans de la renovació del contracte per a aquestes tarifes, s’informarà de les noves condicions de preu per a l’anualitat següent. 
Tarifes no referenciades a les tarifes regulades per l’Administració. Els imports inclouen els peatges d’accés i altres conceptes regulats pel Govern i es repercutiran les variacions a l’alça o a la baixa segons l’evolució d’aquests valors regulats i dels que puguin ser aprovats per l’Administració en cada moment. Preus sense IVA, IGIC (Canàries) i sense l’impost especial d’hidrocarburs (en cas de gas) ni l’impost elèctric (per a la llum) ni altres conceptes que siguin facturats pel distribuïdor, com la inspecció periòdica o el lloguer de comptadors o instal·lacions receptores comunes. Addicionalment, en el subministrament d’electricitat es facturaran, si escau, els excessos d’energia reactiva i potència. Els períodes horaris es corresponen, en tot moment, amb els de la seva tarifa d'accés. Es repercutiran les variacions a l’alça o a la baixa segons l’evolució d’aquests valors regulats i dels que puguin ser aprovats per l’Administració en cada moment.
Els imports informats són els vigents per a contractacions realitzades abans del 25/01/2018.
 
 • Llegir més

  Fins un 10% de descompte permanent:
  5% de descompte permanent per tenir contractada qualsevol de les modalitats de les Tarifes Estables.
  + 2% en la llum si el client te contractada la llum i el gas amb  Gas Natural Serveis SDG, S.A.
  + 2% en la llum si el client te més d’un punt de subministrament contractat sota el mateix titular a Gas Natural Serveis
  + 1% en la lum per contractar la Factura online i estar registrat a l’Àrea Clients.  
  Per a més detall veure les condicions específiques a continuació:
  Oferta dual
  Oferta consistent en el 2% de descompte en l’electricitat per tenir contractada la llum i el gas amb Gas Natural Servicios SDG, SA. Vàlid per a qualsevol de les modalitats de Tarifes Estables, Tarifes Flexibles o Tarifes Eco en les dues energies. El descompte s’aplicarà en el terme de potència en les modalitats Economy i en el terme d’energia en les altres modalitats.
  Oferta multipunt
  Oferta consistent en el 2% de descompte en l’electricitat en cadascun dels punts de subministrament que un mateix client tingui amb Gas Natural Servicios SDG, SA, sempre que sigui sota el mateix titular. Vàlid per a qualsevol de les modalitats de Tarifes Estables, Tarifes Flexibles o Tarifes Eco. El descompte s’aplicarà en el terme de potència en les modalitats Economy i en el terme d’energia en les altres modalitats.
  Oferta digital
  Oferta consistent en l’1% de descompte en l’electricitat si té la llum o la llum i el gas amb Gas Natural Servicios SDG, SA i l’1% de descompte del gas si té només el gas amb Gas Natural Servicios SDG, SA per contractar la Factura Online i estar registrat a l’Àrea Clients. Vàlid per a qualsevol de les modalitats de Tarifes Estables, Tarifes Flexibles o Tarifes Eco. El descompte s’aplicarà en el terme de potència de la llum o terme fix del gas en les modalitats Economy i en el terme d’energia de la llum o terme variable del gas en les altres modalitats.
  Ofertes acumulables i vàlides fins al 25 de març de 2018.

  Condicions generals del contracte (PDF 567 Kb) 

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes