Tarifes Estables

La tranquil·litat comença
amb un preu estable de l’energia. 

Comparteix aquesta tarifa:

Fins 10%1 dte. per sempre + 20per contractar ara.
Aconsegueix fins al 10% de dte. amb aquests descomptes addicionals:
2% dte.
addicional en llum


Si tens una altra vivenda amb una tarifa de llum o gas contractada amb Gas Natural Serveis.

+
2% dte.
addicional en llum


Si tens la llum i el gas de la mateixa vivenda contractats amb nosaltres.

+
1% dte.
addicional


Si estàs registrat a l'Àrea Clients i tens activa la factura online.
Si tens més de 10 kW consulta la Tarifa Fixa aquí    Consultar aquí​ 


 
___

Aprofita una
tarifa pensada per a tu


 

 
Condicions de l'oferta - Tarifes Estables
Mantenen el preu del kWh de l’energia contractada estable, durant 12 mesos i 24 mesos segons la modalitat contractada, i atorguen un descompte cada any sobre el terme fix o variable, compatible amb altres ofertes i promocions. Tarifes vàlides per a tarifes 3.1 i 3.2 en gas i 2.0A en llum.
Addicionalment, per a aquestes tarifes s’aplicarà un 5% de descompte permanent compatible amb altres promocions; aquest descompte no està inclòs en els preus indicats al web. Per a la Tarifa Estable Economy, el descompte esmentat serà d’un 5% en el terme fix i per a la Tarifa Estable consistirà en un 5% en el terme variable. Un mes abans de la renovació del contracte per a aquestes tarifes, s’informarà de les noves condicions de preu per a l’anualitat següent. 
Tarifes no referenciades a les tarifes regulades per l’Administració. Els imports inclouen els peatges d’accés i altres conceptes regulats pel Govern i es repercutiran les variacions a l’alça o a la baixa segons l’evolució d’aquests valors regulats i dels que puguin ser aprovats per l’Administració en cada moment. Preus sense IVA, IGIC (Canàries) i sense l’impost especial d’hidrocarburs (en cas de gas) ni l’impost elèctric (per a la llum) ni altres conceptes que siguin facturats pel distribuïdor, com la inspecció periòdica o el lloguer de comptadors o instal·lacions receptores comunes. Addicionalment, en el subministrament d’electricitat es facturaran, si escau, els excessos d’energia reactiva i potència. Els períodes horaris es corresponen, en tot moment, amb els de la seva tarifa d'accés. Es repercutiran les variacions a l’alça o a la baixa segons l’evolució d’aquests valors regulats i dels que puguin ser aprovats per l’Administració en cada moment.
Els imports informats són els vigents per a contractacions realitzades abans del 25/12/2017
 
 • Llegir més

  Bo 10 €
  10 € de descompte de la factura d’energia en cadascuna de les tarifes d’energia que contractin amb Gas Natural Servicios SDG, SA. El descompte s’aplicarà sobre l’import del consum facturat abans de l’IVA. Si l’import facturat no assoleix el total del descompte, la diferència es descomptarà en la factura següent de subministrament de llum o de gas, en cada cas amb un límit de 6 mesos. Oferta només vàlida per a clients que contractin alguna de les modalitats de les tarifes de llum: Tarifa Estable, Tarifa Plana, Tarifa Flexible o Tarifa Eco i/o alguna de les modalitats de tarifes de gas: Tarifa Plana, Tarifa Eco o Tarifa Estable, vàlid per a tarifes d’accés 2.0A o 2.0 DHA i sense bo social en el subministrament elèctric i amb tarifa d’accés 3.1 i 3.2 en gas.
  Fins un 10% de descompte permanent:
  5% de descompte permanent per tenir contractada qualsevol de les modalitats de les Tarifes Estables.
  + 2% en la llum si el client te contractada la llum i el gas amb  Gas Natural Serveis SDG, S.A.
  + 2% en la llum si el client te més d’un punt de subministrament contractat sota el mateix titular a Gas Natural Serveis
  + 1% en la lum per contractar la Factura online i estar registrat a l’Àrea Clients.  
  Per a més detall veure les condicions específiques a continuació:
  Oferta dual
  Oferta consistent en el 2% de descompte en l’electricitat per tenir contractada la llum i el gas amb Gas Natural Servicios SDG, SA. Vàlid per a qualsevol de les modalitats de Tarifes Estables, Tarifes Flexibles o Tarifes Eco en les dues energies. El descompte s’aplicarà en el terme de potència en les modalitats Economy i en el terme d’energia en les altres modalitats.
  Oferta multipunt
  Oferta consistent en el 2% de descompte en l’electricitat en cadascun dels punts de subministrament que un mateix client tingui amb Gas Natural Servicios SDG, SA, sempre que sigui sota el mateix titular. Vàlid per a qualsevol de les modalitats de Tarifes Estables, Tarifes Flexibles o Tarifes Eco. El descompte s’aplicarà en el terme de potència en les modalitats Economy i en el terme d’energia en les altres modalitats.
  Oferta digital
  Oferta consistent en l’1% de descompte en l’electricitat si té la llum o la llum i el gas amb Gas Natural Servicios SDG, SA i l’1% de descompte del gas si té només el gas amb Gas Natural Servicios SDG, SA per contractar la Factura Online i estar registrat a l’Àrea Clients. Vàlid per a qualsevol de les modalitats de Tarifes Estables, Tarifes Flexibles o Tarifes Eco. El descompte s’aplicarà en el terme de potència de la llum o terme fix del gas en les modalitats Economy i en el terme d’energia de la llum o terme variable del gas en les altres modalitats.
  Ofertes acumulables i vàlides fins al 30 de novembre de 2017.

  Condicions generals del contracte (PDF 567 Kb)

   

  *Promoció sorteig Seat: condicions

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes