Tarifes Planes

Per als qui no volen
sorpreses a la factura.


Comparteix aquesta tarifa:

quota gratis per contractar ara + fins a 20dte.

Estalvia contractant les super noves ofertes pack de Tarifa Plana amb serveis i descomptes addicionals.Descobreix-les aquí
 
Si tens més de 10 kW consulta la Tarifa Plana 2.1A  Consultar aquí​
 


 S'adapta a les teves necessitats.


 Saps que sempre serà igual.


 Tindràs tota la informació del teu consum.


 Una quota gratis si no superes el consum anual.


 Sense regularitzacions. T'avisarem abans d'arribar als màxims de la teva tarifa. 
___

Aprofita una
tarifa pensada per a tu


 

 
Condicions de l’oferta - Tarifes Planes
Amb les tarifes planes de gas i les tarifes planes de llum es factura una quota fixa durant 12 mensualitats. Aquesta quota es fixa en funció del consum de gas i llum anual que es preveu consumir (consum màxim anual (kWh/any). L'import de la tarifa plana inclou el terme fix i variable en el cas del gas i el terme de potència i d'energia en el cas de la llum. La resta de conceptes, impostos inclosos aplicables, que s'hagin de repercutir al client normativament es facturaran a part i s'addicionaran a la tarifa plana contractada.
Tarifes únicament disponibles per a clients amb tarifes 3.1 i 3.2 en gas i 2.0A en electricitat (excepte 2.0A amb maxímetre) i no està recomanada per a consums inferiors a 750 kWh a l’any o superiors a 20.000 kWh a l’any en gas natural i per a consums inferiors a 500 kWh a l’any o superiors a 7.000 kWh a l’any en llum. Tarifa no disponible per a clients amb bo social.
 
 • Llegir més

  Import per l’excés de consum
  En cas que el client excedeixi el consum màxim anual de la tarifa plana contractada, se li facturarà un import addicional per l’excés consumit, que es calcularà multiplicant el preu dels “kW d’excés” pel nombre de kW excedits dels contractats. GNS informarà el client quan estigui a punt d’excedir el consum màxim anual. En cas que es facturi l’excés sobre la base d’una lectura estimada, GNS n’informarà el client, el qual podrà donar la seva lectura real.
  El client podrà sol·licitar canvis a la modalitat/quota del tram superior o inferior si el consum seleccionat no s’ajusta al real durant la vigència del contracte.
  • Per a tarifes de llum: 0,258 €/kWh extres
  • Per a tarifes de gas: 0,111 €/kWh extres

  Alta o baixa de Tarifa Plana
  En cas que el client es doni de baixa de la tarifa plana contractada abans que acabi la vigència del contracte, GNS calcularà l’import que s’hauria d’haver facturat al Client fins la data de baixa amb la tarifa de gas i/o de llum que li correspongui, i l’import abonat pel client amb la tarifa plana fins a la data de baixa, i facturarà al client la diferència entre tos dos imports en cas que aquest resultés a pagar pel client.
  L’alta en la tarifa plana implica la baixa en el Pla de Pagaments Fixos, Pla Estalvi Online o altres campanyes o promocions.
  Tarifes no referenciades a les tarifes regulades per l’Administració. Preus de la Tarifa Plana: L'import de la quota de la Tarifa Plana contractada de gas i/o llum serà el vigent en el moment de la contractació i serà vàlid durant un any. En cas de canvi de modalitat, l'import de la quota de la modalitat de tarifa plana de destinació serà el vigent en el moment del canvi.
  Els preus informats són els vigents per a contractacions efectuades abans del 25/01/2018. Un mes abans de la renovació del contracte per a aquestes tarifes s’informarà de les noves condicions de preu per a l'anualitat següent. Preus sense impostos inclosos.

  Quota gratis de regal
  En el cas que el client no ultrapassi el consum màxim anual, GNS el bonificarà amb una quota mensual en l’anualitat següent del contracte.
  No és aplicable aquesta bonificació:
  • Si el client hagués fet canvis de modalitat/quota després d’haver superat el consum màxim anual.
  • Si durant la vigència del contracte de tarifa plana el subministrament de gas/llum ha estat tallat per impagament.
  • Si en acabar la vigència té deute pendent amb GNS.
  Bo 10€
  10€ de descompte de la factura energia en cadascuna de les tarifes d'energia que contractin amb Gas Natural Serveis SDG, S. a. El descompte s'aplicarà sobre l'import del consum facturat abans de l'IVA. Si l'import facturat no aconsegueix el total del descompte, la diferència es descomptarà en la següent factura de subministrament de llum o de gas, en cada cas amb un topall de 6 mesos. Oferta només vàlida per a clients que contractin alguna de les modalitats de les tarifes de llum: Estable, Tarifa Plana, Flexible o Ressò i/o alguna de les modalitats de Tarifes de Gas: Tarifa Plana o tarifa Estables, vàlid per a tarifes d'accés 2.0A o 2.0DHA i sense bo social en el subministrament elèctric, i amb tarifes d'accés 3.1 i 3.2 en gas.
  Quota gratis
  Oferta consistent en una quota mensual gratis per cada modalitat de Tarifa Plana contractada. La bonificació de la primera quota mensual s’efectuarà a la primera factura. Vàlida només per a noves contractacions de Tarifa Plana a Gas Natural Servicios SDG, SA a través del web 
  www.gasnaturalfenosa.es

  Ofertes acumulables i vàlides fins al 25 de març de 2018.
   
   

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes